Caruciore Copii pentru fiecare bebe si parinte

Exista diferite tipuri de carucioare copii disponibile in toate etapele cresterii micutului tau. Totusi exista si tipuri diferite de carucioare pentru toate tipurile de calatorie. Sunt sute de modele de carucioare disponibile pe piata iar pentru parinti alegerea unui carucior se poate transforma cu usurinta intr-un cosmar.

Carucioare Copii – diverse tipuri

In timp ce cautati transportul ideal pentru copilul  aveti nevoie sa luati in considerare atat nevoile copilului tau, cat si nevoile tale. Cand o sa folositi caruciorul bebe si cat de des? Daca va ganditi la mai multe intrebari similare puteti sa va restrangeti cautarea pentru a gasi caruciorul ideal pentru tine si micutl tau. Exista cinci tipuri diferite de carucioare copii, fiecare are modele diferite, accesorii, si variaza de pret.

Carucioare Universale

Un carucior universal este fortmat dintr-un cadru metalic de bază, cu rama suport din fire si plasa, care va permit sa plasati orice scaun de masina în cadrul acestuia. Acest tip de carucior este de baza si nu oferă multe accesorii. Acesta este, de asemenea,  proiectat pentru utilizarea în exterio. Aceste tipuri de carucioare sunt la preturi mai accesibile.

Carucioare Sport

Un carucior bebe sport, este conceput sa reziste la terenurile denivelate. Acestea sunt foarte bune pentru orice mama activa si aventuroasa care face miscare impreuna cu micutului ei cu ajutorul unui astfel de carucior bebe. Un carucioar sport sunt concepute pentru a asigura confortul necesar pentru bebe dar si pentru mamica in timp ce practica jogging, alpinism sau calatoreste. Deseori sunt mai scumpe decat carucioarele universale  dar foarte durabile si confortabile.

 

Carucioare 2 in 1 si 3 in 1

Un carucior 2 in 1 sau 3 in 1 este un carucior de dimensiuni medii, care oferă un scaun confortabil pentru bebe  si iti permite sa impingi cu usurinta. Aceste tipuri de carucioare sunt foarte populare si în funcție de nevoile tale acesta poate varia de la un pret mic la un pret mai mare. Majoritatea carucioarelor au accesorii incluse care va ajuta si va sporeste confortul atunci cand trebuie sa impingeti caruciorul pe drumuri denivelate. Datorita rotilor pivotante caruciorul este ideal teren accidentat.

 

Carucioare tip umbrela

Aceste carucioare sunt foarte practice insa la capitorul design nu au acelasi impact ca un carucior 3 in 1 sua unul sport. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate pe terenuri nivelate (trotuar, pardoseala unui mall) deoarece  nu sunt facute pentru denivelarile unu teren accidentat.

Carucioare bebe tip umbrela

Aceste carucioare sunt usor de depozitat si strans fiind ideal pentru parintii care au nevoie de spatiu atunci cand transporta caruciorul, fie in lift, portbagaj sau avion. Ele sunt mai puțin costisitoare decat cele mai multe carucioare, cu toate acestea nu au multe accesorii incluse.

 

Advertisements

Spune-ti parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s