Biciclete copii – distractie pe 2 roti

” Este ca mersul pe bicicleta” spune o vorba romaneasca atunci cand ceva nu poate fi uitat atat de usor. Ca bebelusi invatam sa ne tinem echilibrul atunci cand facem primii pasi insa o adevarata provocare vine atunci cand ne punem prima data pe biciclete copii.

Image

Biciclete copii – clasificare

Avem la dispozitie zeci de modele existente pe piata articolelor de copii putem sa alegem o bicicleta in functie de nevoie, gusturi dar si buget. Iata cateva exemple de biciclete disponibile pentru copilul tau.

Bicicletele fara pedale

Aceste tipuri de biciclete pentru copii sunt destinate micutilor cu o varta mai mica, de 2-3 ani.

Bicicleta copii fara pedale are rorti din cauciuc si este extrem de usoara. Aceasta are rolul de a-l ajuta pe cel mic sa se obisnuiasca cu pozitia pe o bicicleta insa fara a prinde viteza si fara a risca sa se loveasca.

Biciclete din otel

Acest tip de bicicleta ofera o stabilitate mai mare. Greutatea acestei biciclete ofera si cateva dezavantaje datorita faptului ca sunt mult mai greu de transportat  si risca sa se rugineasca daca sunt lasate in ploaie sau ninsoare. Trebuie sa stiti ca aceste tipuri  sunt recomandate copiilor mai mari, in jurul varstei de 4-7  ani, tot datorita greutatii sale.

Image

Aceste biciclete pentru copii vin in diferite modele si culori, cu personaje indragite din desenele animate sau cu alti super eroii. Preturile difera in functie de model, marca si marime. O bicicleta porneste de la pretul de 220 de lei si poate sa ajunga pana la 700 de lei.

Advertisements

Spune-ti parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s