Premergator – de la ce varsta este indicat sa il folosim?

Primii pasi ai micutului se transforma intr-un adevarat eveniment pentru parinti. Acestia reprezinta un salt major in cadrul procesului de dezvoltare al copilului. Multi parinti apeleaza la un premergator din considerentul ca bebe va fi mai motivat sa faca primii pasi dar si pentru siguranta si confortul in deplasare a micutului.

Premergatorul – este util sau doar un moft?

Premergatoarele se folosesc inca din cele mai vechi timpuri si au avut rolul de al sustine pe bebe inainte ca acesta sa faca primii pasi.

Un premergator copii poate fi extrem de util dupa varsta de 8 luni, atunci cand bebe devine din ce in ce mai curios si vrea sa exploreze casa. Este un mod sigur de al tine pe cel mic departe de colturile mobile, prize sau alte lucruri in care se poate accidenta. Totusi trebuie sa aveti mare grija in privinta alegerii unui premergator pentru ca exista multe modele care nu sunt stabile iar bebe risca sa se rastoarne.

Premergatorul si indicatiile medicului

Medicii nu recomanda folosirea acestor premergatoare mai devreme de varsta de 8 luni. Multi dintre specialisti sustin ca un premergator, folosit in perioada dezvoltarii mersului, poate avea efecte negative asupra dezvoltarii viitoare a copilului. totusi parintii care au folosit acest dispozitiv contrazic medicii si spun ca cei mici au dezvoltat abilitatea de a face primii pasi mult mai devreme.

Daca doriti sa achizitionati un astfel de articol ar fi bine ca bebe sa fie pregatit, atat din punct de vedere fizic cat si psihic.

In magazinul online Bebebliss.ro, gasesti o selectie variata de premergatoare pentru copii, la preturi avantajoase. Viziteaza pagina:https://www.bebebliss.ro/la-plimbare/premergatoare.html

Advertisements

Spune-ti parerea

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s